Service Telefonen

70 25 25 70

gallery/handshake

DANINVEST

et stærkt team

Vores virksomhed er i konstant udvikling og vi leverer en bred vifte af tjenester, hvor vores mission er - at levere den bedste løsning, der hjælper alle.

Vores netværk med partnere over hele verden, betyder at vi til hver en tid, kan klare enhver opgave. 

Vi tilbyder en service der kommer til udtryk gennem professionel rådgivning og et særligt fokus på kvalitet og god service.

Vores primære mål er, at sikre alle den bedste løsning fra start til slut - uanset omfang.

Og gøre det så nemt for alle parter - ved at samle alle aspekter og al ekspertise under et tag, gennem vores professionelle netværk.

Vi vil være ethvert førstevalg, når det gælder service over hele verden. Dette gøres ved at være den førende og største full-service aktør.

Vores netværk er midlerne til målet om ubestridelig førsteklasseservice og lig med høj faglig standart, solidt benarbejde, tilgængelighed og ægte pionerånd.

Vores mål er at tilbyde vores kunder den bedst mulige service. Vores grundtanke er at vores kunder skal være trygge og sikker.

Vi sørger for alle forpligtigelser i forbindelse med formidlingen, således at der ikke opstår ubehagelige overraskelser undervejs.

I dag kan vi således tilgodese mange af vores kunders behov for ekstra services. Det spænder helt fra full-service til mindre opgaver.

Vi har til stadighed mange, nye ideer og forsøger kontinuerligt at optimere og videreudvikle vores organisation og de services vi tilbyder.

Investering og investeringspotentialer er mange ting - vil du hører mere, eller har du spørgsmål ? Så skal du meget velkommen til at kontakte en af vores konsulenter på service-telefonen mellem 10.00 - 15.00 eller via vores kontakt-formular (under kontakt).